Schoonheid

Amazing eyes met de Lash lifting by Lash ExtendVanaf 75.00 EUR

Amazing eyes met de Lash lifting by Lash Extend! Wimperlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers een prachtige krul te geven zonder gebruik van wimperextensions of mascara. De behandeling is pijnloos en niet schadelijk voor de [...]

Kleuren wenkbrauwen en wimpersVanaf 12.00 EUR

Zijn je wenkbrauwen met de jaren dunner geworden? Of heb je volle wenkbrauwen maar zijn ze licht van kleur? Door het kleuren van wenkbrauwen krijgt u een expressievere uitdrukking.

Epilatie gezichtVanaf 8.00 EUR

Geef uw blik expressie... Wij werken steeds met hypoallergene azuleen hars van onberispelijke kwaliteit. Nooit geen allergische reacties of verbrandingen!

Epilatie lichaamVanaf 20.00 EUR

Een zijdezachte huid dankzij onze hypoallergene azuleenhars! Onberispelijke kwaliteits hars!

Permanente make-upVanaf 190.00 EUR

Permanente make-up accentueert schoonheid en minimaliseert imperfecties.

Medische voetverzorgingVanaf 49.00 EUR

Medische voetverzorging zonder pijn. Verzorgde voeten met perfecte nagels zijn verleidelijk en sensueel!!

GelishVanaf 45.00 EUR

Heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak

Wimperextensions | One by one of Russian VolumeVanaf 120.00 EUR

Lash eXtend is het nr 1 merk in Wimperextensions. Sinds 2010 ontwikkelt Lash eXtend wimperextensions en de bijhorende producten om de perfecte look te creëren voor elke vrouw van naturel tot glamour.

DOCTOR BABOR FRUITZUREN – HuidvernieuwingVanaf 100.00 EUR

Huidvernieuwende fruitzuur behandeling voor onzuivere huid, grove poriën, pigmentstoornissenen rimpels. De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.

Micro NeedlingVanaf 250.00 EUR

BABOR MICRO NEEDLING Een medische behandeling voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid. Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentrat tot diep in de hui [...]

Microdermabrasie & ultrasone golvenVanaf 180.00 EUR

MICRODERMABRASIE EN ULTRASONE GOLVEN Power peeling behandeling voor overtuigende resultaten. Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdoms- en pigmentvlekken.

Professionele make-upVanaf 30.00 EUR

„Elke vrouw is mooi. Met BABOR FACE DESIGN COLLECTION.“ BABOR FACE DESIGN COLLECTION is een make-up lijn, die kleur en verzorging verenigt en dankzij de door Peter Schmidinger speciaal ontwikkelde opmaaktechniek, het „ORW-principe“, de [...]