Medische voetverzorging

ae11af18586d27212c04b77f833957fd

Medische voetverzorging zonder pijn. Verzorgde voeten met perfecte nagels zijn verleidelijk en sensueel!!

Prijs vanaf: 49.00 EUR

Medische voetverzorging

Zijn jullie de belangrijke ‘blotetenen’-proef vergeten? Geen probleem, bij Glamish kunt u ook terecht voor een volwaardige medische voetverzorging. Of bent u Pedicure addicted’ dan hanteren wij graag een mooie onberispelijke french pedicure.

Voor bijna elk medisch voetprobleem kunt u bij mij als medisch voetverzorgster terecht.  We gebruiken geen enkel ander lichaamsdeel zo veelvuldig en contrastrijk. Mooi verzorgde voeten zijn in het voorjaar en de zomer een modieuze must! Maar ook in de tijd van de laarzen verdienen onze voeten een speciale aandacht en heel persoonlijke verzorging. Voeten dragen dag in, dag uit de totale last van ons lichaam en staan tegelijkertijd ver bovenaan in de ranglijst van de menselijke blikvangers.

Efficiëntie, hygiëne en comfort zijn de sleutelwoorden tijdens elke medische voetverzorging. Met eigentijdse technieken, moderne apparatuur en doeltreffende verzorgingsproducten streef ik als medisch voetverzorgster  naar een zo goed en langdurig mogelijk resultaat.
Medische voetverzorging zonder pijn. Uw comfort tijdens de behandeling is voor mij een belangrijke prioriteit. Door het gebruik van natte freestechniek zorg ik voor een pijnloze verzorging van eelt, likdoorns, schimmelnagels, kalknagels, eksterogen en vele andere voetkwalen.

Medische pedicure                                                  € 49

Prijs voor lakken +                                                  € 10

Prijs gelish kleur of french +                                     € 40

Luxe pedicure                                                         € 85

Medische pedicure – Peeling – Ontspannende voetmassage – Pakking – Eventueel lakken

Enkel nagelverzorging + lakken                                 € 30

9bfd602c535770071495d719ca684a99