Blog

De beste-anti-aging behandeling

De beste anti-aging behandeling

De beste anti-aging behandeling

Wij bieden de beste anti-aging behandelingen aan. Dit zijn medische behandelingen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste apparatuur van Doctor Babor met de Doctor Babor anti-aging producten.

 

Microdermabrasie en ultrasone golven behandeling

Power peeling behandeling voor overtuigende resultaten. Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdoms- en pigmentvlekken.

MICRODERMABRASIE – de impuls tot vernieuwing
Bij microdermabrasie halen speciale kristallen de fijnste verhoorningen en afgestorven huidschilfers weg. Dit geeft de huid de impuls zelf te regenereren en onthult een zachte, nieuwe huid. Huidvernieuwing, doorbloeding en de collageen- en elastineproductie worden op intensieve wijze bevorderd. Op deze manier geacti-veerd, kan de huid de intensief werkzame producten nog beter opnemen.

ULTRASONE GOLVEN – micromassage met dieptewerking
Niet voelbaar, maar des te intensiever maken ultrasone geluidsvibraties de celmembranen meer doorlaatbaar. Zo kunnen de later aangebrachte werkstoffen in diepere huidlagen komen en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen. Bovendien bevordert een behandeling met ultrasone golven de lymfestroom en de celstofwisseling.

Meer info?

 

Micro Needling behandeling                                                                       puur anti-aging

BABOR MICRO NEEDLING

Een medische behandeling voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid.

Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentrat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

Meer info

De beste anti-aging behandeling

De beste anti-aging behandeling