Blog

glamish-make-up-2016

De nieuwe Herfst en Winter make-up 2016!

De nieuwe Herfst en Winter make-up 2016!

De nieuwe Herfst Winter Make-Up 2016-2017 van Babor is gelanceerd. De herfst en winter komen eraan en dat betekent dat kleding en zo ook de make-up look verandert naar stijlvolle rijke en warme kleuren. Babor AgeID introduceert een nieuwe kleurrijke, stijlvolle seizoencollectie waarmee iedere look gecreëerd kunnen worden. Zowel chique als stijlvol, en de hippe shaping en shades van deze tijd. Accenten van de contouren en kleurschakeringen op het gelaat worden duidelijker aangegeven, de Kim Kardashian look.
In deze collectie staat hoogwaardige verzorging centraal.

In de Herfst Winter Make-Up  2016-2017 zien we veel kleur terug in de producten, voor zowel het gezicht als nagels. Zo zorgt de vierkleurige Contour Face Powder zelfs in de winter voor een glowy sunkissed gelaat, terwijl de vloeibare eyeliner in groen en blauw de ogen voorziet van een prachtige sparkling. Kleur op lippen en nagels blijft belangrijk en mag in deze seizoenen zeker niet ontbreken. Voor de lippen vier prachtige kleuren met verschillende finishes, en voor de nagels vier complimenterende kleuren nagellak zorgen voor een perfecte look in deze tijden.

glamish-herfst-winter-2016

lipstick-glamish

 

 

 

 

 

 

 

Glossy Lip Colour: Longlasting lippenstift met ultra glossy finish, laat de lippen voller lijken. Beschermt en verzorgt met Volulip en granaatappel extract.

Verkrijgbaar in nr 13 Wild Roses.

Matte Lip Colour: Longlasting lippenstift met levendige, matte finish, laat de lippen voller lijken. Beschermt en verzorgd met Volulip en granaatappel extract.

Verkrijgbaar in twee kleuren nr 14 Orange Sundown en nr 16 Red Grape.

Creamy Lip Colour: Extra verzorgende lippenstift die de lippen voller laat lijken. Beschermt en verzorgt met Volulip en granaatappel extract.

Verkrijgbaar in nr 15 red Maple Leaf.

 

contouring-face-powder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezichtspoeder voor het aanbrengen van contouren en hert modelleren van de gezichtsvorm. Vier kleurtinten ( wit, middenbruin, donkerbruin, en bronzer)

laten afzonderlijke delen van het gezicht extra goed uitkomen of brengen ze in balans en verbeteren zo optisch de contouren.

Tip: De Contouring Face Powder is de ideale allrounder met verassingseffect. Hij zorgt niet alleen voor perfecte contouren,

maar kan ook gebruikt worden om oogschaduw, rouge en highlighter op te frissen.

eyeliner-glamish

 

 

 

 

 

 

 

Vloeibare eyeliner met intensieve kleurafgifte en glow-effect. De High Tech-punt vergemakkelijkt het preciese en nauwkeurige aanbrengen.

Sneldrogend en longlasting en het allerbelangrijkste: waterproof.

 

nail-glamish

 

 

 

 

 

 

 

 

“High Shine” nagellak- zeer glanzend, gelijkmatig aan te brengen, droogt snel en lang houdbaar. Zonder tolueen en formaldehyde.

Verkrijgbaar in de kleuren: 05 Wild Roses- 06 Orange Sundown- 07 Red Maple Leaf- 08 Taupe 

Kom langs naar onze shop en ontdek deze mooie kleuren, ook kunt u deze online bestellen bij Glamish: klik hier