Blog

Definitieve ontharing Roeselare, vanaf September okselactie

Definitieve ontharing Roeselare, vanaf September okselactie*€1

Definitieve ontharing Roeselare, vanaf September okselactie*€1

VAN 01.09 TOT 30.11.2016
3 SESSIES AAN normale prijs, 4e SESSIE AAN €1
€361 ipv €480!

 

  • Behandeling 1 aan €120
  • Behandeling 2 aan €120
  • Behandeling 3 aan €120
  • Behandeling 4 aan €1!

Boek vlug uw afspraak. Volgende sessie laserontharing op woe 14/9 en 26/10

Bel 0476 41 62 41

 

Deze promotie is 1 jaar geldig vanaf datum eerste behandeling en is niet overdraagbaar. U heeft recht op een vierde sessie aan 1 euro indien u de geplande data respecteert.
Bij elke sessie wordt de datum van de volgende sessie vastgelegd. Betalen kan per behandeling.

Kom je één van je afspraken niet na, vervalt de behandeling aan €1.

Afspraken kunnen enkel verplaatst worden na voorlegging medisch attest.
Voordeel is enkel geldig met het voordeelkaartje op naam. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Niet omzetbaar in geld.

DEFINITIEF ONTHAREN

Definitieve ontharing was voor velen een droom. Vandaag wordt deze droom werkelijkheid met de techniek van laserontharing ! Laser ontharen is een nieuwe methode die hetdefinitief ontharen heel dichtbij brengt. Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg. Bent u het beu om elke maand opnieuw te moeten waxen? Gaf u het op om elke keer opnieuw dezelfde marteling te ondergaan? Dan is definitief ontharen met de laser de oplossing!

DEFINITIEVE ONTHARING

De laser maakt definitief ontharen mogelijk, omdat hij gebruik maakt van een puls laserlicht die de melanine van de haartjes van het definitief te ontharen gebied opwarmt, zodat die de hitte van het laserlicht naar de haarwortel geleidt. De haarwortel wordt verbrand en op die manier vernietigd.

Zo is definitief ontharen na meer dan 5000 jaar ontharen eindelijk werkelijkheid geworden! Definitief ontharen is geen droom meer. Met de komst van de lasertechniek is definitieve ontharing nog nooit zo simpel geweest.

 Wenst u nog meer info klik hier