Blog

Modern Matt

Droomt u ook van de perfecte make-up? Kies voor AGE ID

Droomt u ook van de perfecte make-up? Kies voor AGE ID

De eerste make-up uit het huidverzorgingsonderzoek

Mag ik iedereen de nieuwe AGE ID van Babor voorstellen…? Als huidverzorgingsexperte vind ik het van uiterst belang dat ook de make-up die u dagdagelijks draagt, comfortabel aanvoelt terwijl ze gelijk verzorging moet bieden aan uw huid.

Evelyn Vandeputte

_

Gezamenlijk ontwikkeld met Peter Schmidinger, International Make Up Director, verbindt deze lijn de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de mondernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten.

schmidinger_allgemein_bg

BABOR AGE ID accentueert en reflecteert met exclusieve texturen en flexibele nuances alle facetten van de persoonlijkheid van een vrouw.

Daarbij verbindt de exclusieve make-up uit het huidverzorgingsonderzoek de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten. Het persoonlijk vormgegeven aanbrengconcept Skin & Shape versterkt het gewenste lifting-effect van de BABOR verzorging. Het definieert of harmoniseert gezichtscontouren en schenkt de teint een extra aan jeugdige lichtkracht en uitstraling.

De BABOR expertise is de basis van de nieuwe make-uplijn AGEID. Gezamenlijk ontwikkeld met Peter Schmidinger, International Make Up Director, verbindt deze lijn de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten.

AGEID – MIJN PERSOONLIJKHEID IS MIJN SCHOONHEID!

 

De schoonheid van een vrouw begint op het moment waarop zij begint
zichzelf te zijn. Elke dag.

Haar leeftijd en haar schoonheid zijn een kwestie van individuele waarneming. BABOR AGEID helpt haar om haar goede eigenschappen te accentueren en kleine onvolmaaktheden te verbergen – met exclusieve texturen en veelzijdige nuances. Het onderstreept en reflecteert alle kanten van haar persoonlijkheid – net zoals zij het wil!

Droomt u ook van de perfecte make-up? Kies voor AGE ID

DE MAKE-UP MET 4-VOUDIGE ANTI-AGING

ONMIDDELLIJK LIFTING-EFFECT
1 optische, onmiddellijke lifting door polysacchariden die een filmlaagje vormen
2 jeugdige glow door Lumicol

PREVENTIEVE ANTI-AGING
3 speciaal flavonoïde voor effectieve celbescherming
4 detox & oxidatieve bescherming

ONTDEK ONZE VIER NIEUWE LOOKS EN BESTEL:

 

Dinner look Glamish

Fresh Rose Glamish

Modern Matt

Young Glow