Blog

GLAMISH GRAND CRU 4

Een echt sprookje bij Glamish…speciaal voor uw huid ‘THE GRAND CRU’ BABOR AMPOULE!

MOOIER DAN MOOI

Grand Cru – Deze buitengewone exclusieve editie betovert onze teint Er was eens een roos. Een roos, die het symbool van volmaakte schoonheid belichaamde. Het is deze roos die sinds het begin de geschiedenis van de firma BABOR kenmerkt, want reeds in 1956 streefde Dr. Michael Babor naar dit ideaal en legde hij daarmee de basis voor de meest hoogwaardige cosmetica. Nu heeft deze speciale roos een heel bijzondere plaats in het productportfolio. Verenigd in drie verschillende ampullen staat ze voor de ultieme anti-aging, die voor de bijzonder veeleisende huid werd gecreëerd. Samen vormen de ampullen een weekkuur, die veroudering van de huid voorkomt en voor een gladdere en jongere teint zorgt.

Bestellen ? KLIK HIER

bestel

 

 

Beschrijving

Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis.

Werking

De huid straalt en ziet er gladder, gelijkmatiger en jeugdig frisser uit.

Voordeel

The Rose Ampoule met extract uit de Damascus roos zorgt voor een onmiddellijke reductie van de rimpeldiepte.

The White Ampoule met wit rozenextract van de roos Alba geeft een gelijkmatigere en jeugdig stralende teint. De kuur eindigt met de zwarte Baccara roos.

The Black Ampoule beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen.

Een echt sprookje bij Glamish…speciaal voor uw huid ‘THE GRAND CRU’ BABOR AMPOULE!

Glamish grand cru GLAMISH GRAND CRU 4 GLAMISH GRAND CRU 2