Blog

Cryo1

Een strak lichaam met de Cryolipolyse via de Coolsculpting methode!

Een strak lichaam met de Cryolipolyse via de Coolsculpting methode!

Voor wie is Cryolipolse via de Coolsculpting methode?

Wilt u overtollige vet wegwerken dat niet verdwijnt met gezonde voeding en sport? Vetophopingen aan buik, love-handles, dijen, heupen (rijbroek), armen en manboobs en cellulitis op de benen? Dan is de cryolipolyse via de Coolsculpting methode een geschikte behandeling. In 1 tot 3 behandelingen kunnen wij overtollig vet op uw dijen, heupen, billen, buik, love-handles, bovenarmen en borsten (mannen) tot 70% verminderen zonder chirurgische ingreep.

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen met de Z-Lipo heb ik nodig?
Het aantal behandingen hangt af van de dikte van de vetophoping en van uw eigen doelen en wensen.Doorgaans heeft u 1 tot 3 behandelingen per zone nodig. Hoelang duurt een Cryolipolyse behandeling met Z-Lipo? De totale behandeling duurt iets langer dan 1 uur. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten zonder verdere complicaties

De Z-Lipo en Z-Wave technologie is 100% veilig en beschadigt het omliggend weefsel niet. De Harvard Medical School in Massachusetts toonde immers aan dat vetcellen gevoeliger zijn aankoude dan omliggende weefselcellen. In 1 tot 3 behandelingen boekt u 70% van het resultaat van een heelkundige liposuctie zonder operatie, littekens en nabehandeling!

Welke zones kan ik laten behandelen met de Z-Lipo en Z-Wave?

Met de Z-Lipo en Z-wave technologie kunt u overtollige vetcellen laten behandelen op uw:

  • dijen
  • love handles
  • heupen
  • bovenarmen
  • billen
  • borsten (mannen)
  • buik

Wanneer zie ik resultaat?

Het lichaam heeft tijd nodig om de triglyceriden en vetcellen op te ruimen. Gemiddeld ziet u de eerste resultaten na 1,5 maanden en definitieve resultaten na 3 tot 5 maanden.

Glamish Cryolipolyse

Hoe verloopt een cryolipolyse behandeling met Z-Lipo en Z-Wave?

Z-Lipo behoort tot de derde generatie cryolipolysetoestellen. Tijdens een behandeling met Z-Lipo worden twee zuigmonden gedurende 1 à 2 uren op de te behandelen vetzones geplaatst.  

De monden zuigen vervolgens overtollige vetophopingen op en koelen ze af tot een specifieke temperatuur. Op die manier worden overtollige vetcellen bevroren zonder uw bloed of ander omliggende weefsel aan te tasten.