Blog

Graag een zachte en gladde bikini? Kom voor Laserontharing!

Graag een zachte en gladde bikini? Kom voor Laserontharing!

Graag een zachte en gladde bikini? Kom voor Laserontharing! Bij Glamish

Bikini aan € 1

VAN 1 MEI TOT 31 JULI 2016
3 SESSIES AAN normale prijs, 4e SESSIE AAN €1
€361 ipv €480!

  • Behandeling 1 aan €120
  • Behandeling 2 aan €120
  • Behandeling 3 aan €120
  • Behandeling 4 aan €1!

Volgende sessiedagen!

Boek vlug uw afspraak. Volgende sessie laserontharing op woe 20/04/, 3/05 en 1/6! Bel 0476 41 62 41

Deze promotie is 1 jaar geldig vanaf datum eerste behandeling en is niet overdraagbaar. U heeft recht op een vierde sessie aan 1 euro indien u de geplande data respecteert.
Bij elke sessie wordt de datum van de volgende sessie vastgelegd. Betalen kan per behandeling.

Kom je één van je afspraken niet na, vervalt de behandeling aan €1. Afspraken kunnen enkel verplaatst worden na voorlegging medisch attest.
Voordeel is enkel geldig met het voordeelkaartje op naam. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Niet omzetbaar in geld.

Meerkost bij Brazilian €30 per behandeling (x4)
Meerkost bij volledige bikini €60 per behandeling (x4)

A40-318.BIKINI.vero.A3.nl

  

Wat is laserontharing?

Traditionele ontharing

Waarom laserontharing ? Ontharing op de traditionele manier is vaak erg pijnlijk en vaak niet afdoende. Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden.

Laserontharing

ontharing laser Waar traditionele manieren van ontharing gebaseerd zijn op bruut geweld, het haar wordt inclusief haarwortel uitgerukt, is laserontharing een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Kies voor de Laser methode als u minder pijn verkiest bij ontharing.

Laserontharing: werkwijze

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnlijze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Meer info ga naar: http://glamish.be/behandelingen/laserontharing/