Blog

Huidverjonging met de SeaCreation producten, het paradijs van natuurlijke schoonheid!

Huidverjonging met de SeaCreation producten, het paradijs van natuurlijke schoonheid!

Huidverjonging met de SeaCreation producten, het paradijs van natuurlijke schoonheid!

Op het moment dat u voor een SeaCreation behandeling kiest, betreedt u een paradijs van natuurlijke schoonheid. De serie bevat het kostbare en zeer effectieve Sea-telligent complex uit de maritieme werkstoffen BABOR thermophilus, parelproteïnen en schelpzijde. Werkt intensief energetiserend en celverjongend. De oorsprong van diepgaande schoonheid De diepzee. De oorsprong van alle leven. Een fascinerende, geheimzinnige kosmos. Ofschoon de diepten van de zee meer van 60 % van de totale aardoppervlakte innemen, is hierover minder bekend dan over de maan. De gebieden die zich 2000 meter onder het zeeoppervlak bevinden, zijn volledig zonder licht en herbergen nog ontelbare geheimen, mysteries en geneeskrachten, die erop wachten om ontdekt te worden. BABOR is doorgedrongen tot deze geheimzinnige wereld, om uit de diepten van de zeeën de bijzonder kostbare werkstoffen van de revolutionaire, luxe anti-aging verzorging naar het daglicht te halen.

Werkstoffen uit een andere wereld

Nadat het onderzoekers al gelukt was om de zeer werkzame “BABOR thermophilus” uit de diepzee van de Pacific bruikbaar te maken, is er nu een nog grotere stap in de richting van de oneindigheid aan schoonheid gelukt. Uit een tot op heden onbekend micro-organisme uit de diepten van de Zuidpoolzee werd na meer dan 15 jaar onderzoek en ontelbare test één van de meest werkzame anti-aging proteïne gewonnen – glycocéane GP3. Het zeldzame anti-aging proteïne glycocéane GP3 in combinatie met het energetische BABOR thermophilus en het exclusieve green caviar algae extract verenigen zich in het Sea-telligent complex voor een bijna magische anti-aging werking: uitgebreide optimalisering van de huidfuncties, effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en een aantoonbare reductie van aanwezige ouderdomsverschijnselen.

BABOR thermophilus:

een thermoactief micro-organisme uit de diepzee van de Guaymas-baai. Als hoeder van de jeugd beschermt hij de cellen tegen stress en vrije radicalen en optimaliseert de celregeneratie. De huid ziet er energiek, stralend en rozig fris uit.

Sea-telligent noemen we de unieke combinatie van de werkstoffen van BABOR SeaCreation

Naast het Sea-telligent complex intensiveren talrijke andere anti-aging proteïnen, plantenextracten en een werkzame voedingsstofcocktail uit natuurlijke oliën de verjongende werking op een tot nu toe onvermoede wijze.

Glycocéane GP3:

is één van de meest werkzame anti-aging proteïnen en stimuleert de groei van de fibrolasten en keratinocyten. Collageen wordt opgebouwd, de huidvernieuwing versneld en het weefsel verstevigd. De rimpeldiepte wordt duidelijk gereduceerd en de huid zichtbaar verstrakt.

Green caviar algae extract:

een kostbaar gewonnen algenextract uit Caulerpa lentillifera, ook genoemd green caviar, stimuleert de laminine-5- en collageen-IV-productie. De epidermis wordt beter verzorgd en de celcommunicatie via de extracellulaire matrix geoptimaliseerd. De gezichtscontouren worden duidelijker en steviger en de elasticiteit van de huid wordt duidelijk verbeterd.

Diepgaande werking voor magische schoonheid

 • Anti-rimpel: lijnen en rimpeltjes worden gladgemaakt
 • Anti-aging: preventieve bescherming tegen huidveroudering
 • Antioxidant: intelligente bescherming tegen radicalen
 • Anti-roodkleuring: roodkleuringen worden verminderd
 • Pro-collageen: de elasticiteit van de huid wordt verbeterd
 • Celreparatie: de celvorming wordt geactiveerd, de celregeneratie gestimuleerd
 • Huidbescherming: de huid wordt beschermd – de huidbarrière wordt opgebouwd
 • Vocht: intensieve hydratatie van de huid
 • Uitstraling: het huidbeeld wordt verfijnd en gladgemaakt
 • Vitalisering: de natuurlijke stofwisselingsfuncties worden gestimuleerd
 • Gladheid: de huideigen lipiden worden gestimuleerd

De schoonheidswonderen uit de diepzee: BABOR SeaCreation1350463888_BABOR_SeaCreation_TheCream

SeaCreation THE CREAM

luxueuze anti-aging gezichtsverzorging

SeaCreation THE CREAM RICH

luxueuze, bijzonder rijke anti-aging gezichtsverzorging voor een droge huid

SeaCreation THE EYE CREAM

luxueuze anti-aging oogverzorging

SeaCreation THE SERUM

luxueus anti-aging werkstofconcentraat met een bijzonder hoog aandeel BABOR thermophilus en glycocéane GP3

Luxe, die onder de huid gaat201206susannestemmer-babor06

Gun uw huid een luxueuze expeditie naar de diepzee. Ervaar in elke fase van de luxe SeaCreation behandeling hoe de nieuwe, zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën stap voor stap uw huid doorstromen en een optimum aan uitstraling en jeugdigheid tevoorschijn toveren. Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme obsidianen en koele koraalstenen en twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien.

SeaCreation huidverjongende behandeling~Puur verwenning voor jezelf en uw huid!

 

Huidverjonging met de SeaCreation producten, het paradijs van natuurlijke schoonheid!

Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme Obsidian- en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn.

Verwentijd: 120 minuten                                  € 200,00

+ microdermabrasie en ultrasone golven     € 250,00

Meer info: Huidverjonging met de SeaCreation producten, het paradijs van natuurlijke schoonheid!