Over Babor

Babor, Uw expert voor ware schoonheid!

Glamish werkt met de producten van het Duitse merk BABOR, de pionier van de professionele huidverzorging.

BABOR werd in 1956 opgericht door de chemicus Dr Michael Babor. Het merk biedt naast een hoogstaand gamma producten voor specifieke huidproblemen tevens een uiterst effectief
anti-aging programma aan. BABOR staat voor synergie tussen natuur en wetenschap, waarbij enkel ingrediënten van plantaardige oorsprong gebruikt worden.
Deze worden gewonnen uit gecontroleerde biologische teelt, zijn fair verhandeld en dierproefvrij.

De producten worden ontwikkeld door interdisciplinaire wetenschapsteams van dermatologen, genetici, biochemici, biologen, medici en diabetalogen. Er wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instituten.
Hierdoor ontstaan constant nieuwe inzichten die geïntegreerd worden in de ontwikkeling van dit productgamma. Mede hieraan dankt BABOR zijn weergaloze werkzaamheid.

De kunst van een nauwkeurige huidverzorging

 

WETENSCHAP
Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

PRECISIE
Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.

WERKING
Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxe verwenbelevenis.

Babor Glamish

Wenst u een kijkje te nemen op de officiële site van babor klik op de link :  https://be.babor.com/