Anti-aging en huidverbeterende gelaatsbehandelingen

Anti-aging en huidverbeterende gelaatsbehandelingen


DOCTOR BABOR – Neuro Sensitive

Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid. Ook voor de verzorging bij neurodermitis in symptoomvrije perioden.

DOCTOR BABOR FRUITZUREN – Huidvernieuwing

Huidvernieuwende fruitzuur behandeling voor onzuivere huid, grove poriën, pigmentstoornissenen rimpels.
De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.

DOCTOR BABOR – Ultimate Vitamin C Treatment

Versterkt de natuurlijke weerstand van de huid en geeft de teint een gezonde frisheid. De super anti-oxidant. Ondersteunt de huid eigen collageenproductie en beschermt tegen door het milieu veroorzaakte oxidatieve huidbeschadigingen. Voor een gelijkmatiger, verstevigend en stralende huid.

DOCTOR BABOR – Vitaminebehandeling

Voor elke belaste huid die bescherming nodig heeft. Bij tekenen van de door het milieu ontstane huidveroudering en stresssymptomen.
Ook geschikt bij couperose.

DOCTOR BABOR – Ultimate Face Lifting

Effectief alternatief voor inspuiting met collageen en hyaluron!

BABOR SeaCreation

Luxe, die onder de huid gaat.Gun uw huid een luxueuze expeditie – met zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën.
Het hooggeconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème ingemasseerd met warme Obsidian- en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn.

REVERSIVE – Morgen mooier dan gisteren…

Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

HSR® lifting

Gezichtslifting van de nieuwe generatie – voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend.