Microdermabrasie & ultrasone golven

GLAMISH - Skin Clinic

Microdermabrasie & ultrasone golven

Power peeling behandeling voor overtuigende resultaten.
Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdoms- en pigmentvlekken.
  • Volledige gelaatbehandeling 90 min.: 180,00 incl.  huidanalyse babor dermavisualizer, gezichtsepilatie
  • Als extra bij een andere gelaatsbehandeling: € 60,00
  • Apart behandelen handen microdermabrasie: € 75,00
  • Behandeling handen bij gelaat: € 55,00
MICRODERMABRASIE – de impuls tot vernieuwing
Bij microdermabrasie halen speciale kristallen de fijnste verhoorningen en afgestorven huidschilfers weg. Dit geeft de huid de impuls zelf te regenereren en onthult een zachte, nieuwe huid. Huidvernieuwing, doorbloeding en de collageen- en elastineproductie worden op intensieve wijze bevorderd. Op deze manier geacti-veerd, kan de huid de intensief werkzame producten nog beter opnemen.
ULTRASONE GOLVEN – micromassage met dieptewerking
Niet voelbaar, maar des te intensiever maken ultrasone geluidsvibraties de celmembranen meer doorlaatbaar. Zo kunnen de later aangebrachte werkstoffen in diepere huidlagen komen en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen. Bovendien bevordert een behandeling met ultrasone golven de lymfestroom en de celstofwisseling.
Na de behandeling met microdermabrasie en ultrasone golven geeft de huidbehoefte de doorslag: of de MICRO CELLULAR Ultimate Anti-Age Fluid stimuleert de natuurlijke collageenproductie met het zeer werkzame Collagen Booster peptide, of het MICRO CELLULAR Ultimate ECM Repair Serum regenereert met de werkstof Gatuline Skin Repair Bio en remt de verouderingsfactoren met het wakame-extract.
Zeer goed te verdragen door het ontbreken van parfum. De klant neemt dit serum ook mee naar huis bij een abonnement. Het ondersteunt de effectieve huidvernieuwing na de behandeling in de badkamer thuis.
Tijdens de behandeling in het instituut volgt ter afsluiting een masker en een afsluitende verzorging, geheel afgestemd op het huidbeeld en de huidtoestand. Met deze afgestemde verzorging verhoogt BABOR het effect van het treatment en ontvouwt op indrukwekkende wijze de schoonheid van de huid.