ALGEMEEN

Epilatie gelaat

Geef uw blik expressie… Wij werken steeds met hypoallergene azuleen hars van onberispelijke kwaliteit. Nooit geen allergische reacties of verbrandingen!

ALGEMEEN

Permanente Make-up

Met permanente make-up zorgt Dermatopigmentatie voor een gelaat in harmonie, volledig in balans. En dat op een natuurlijke manier. Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jouw wenkbrauwen, ogen en lippen.

ALGEMEEN

Wimperextensions | One by one of Russian Volume

Lash eXtend is het nr 1 merk in Wimperextensions. Sinds 2010 ontwikkelt Lash eXtend wimperextensions en de bijhorende producten om de perfecte look te creëren voor elke vrouw van naturel tot glamour.

ALGEMEEN

Amazing eyes met de Lash lifting by Lash Extend

Amazing eyes met de Lash lifting by Lash Extend! Wimperlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers een prachtige krul te geven zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

De behandeling is pijnloos en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Bij Lash lifting wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden

Voorbereiding:

Draag geen make-up of mascara aan de ogen

Duur behandeling: 60 min.

Prijs wimperpermanent + kleuren   €75

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – PURITY CELLULAR

Acné is een frequent voorkomend probleem. meestal verdwijnt acné na de pubertijd. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden zoals littekens is het echter van belang dat men tijdig ingrijpt. Voor de huid met acute huidonzuiverheden, heb ik een speciale behandelingskuur, die de huid duurzaam normaliseert.  Puistjes en huidonzuiverheden worden voelbaar gereduceerd en de teint wordt zichtbaar gezuiverd, gekalmeerd en verfijnd.

Hoofdwerkstoffen DOCTOR BABOR PURITY CELLULAR producten:

 • Poria cocos extract: anti-irriterend, onmiddellijk en duurzaam kalmerend
 • E. chlorantha extract en oleanolzuur: verminderen de talgstroom, reduceren de grootte van de talgklieren
 • Beta-hydroxyzuur 2 %: verhindert de vorming van comedonen
 • A-oligoglucan: bevordert een gezonde bacteriënflora op de huid 
 • Microzilver: anti-bacterieel, irriitatieverzachtend

ALGEMEEN

Bescherming zon

In de ANTI-AGING SUN CARE serie van BABOR verenigen zich lichtbescherming, celbescherming, UVA en UVB bescherming tot een ultieme, werkzame formule.

BABOR ANTI-AGING SUN CARE

EEN INTELLIGENT ZONNESCHERM VOOR UW HUID.
SKIN PROTECTION COMPLEX.
Effectieve zonbescherming voldoet aan anti-aging deskundigheid. Het SKIN PROTECTION COMPLEX (SPC) in de ANTI-AGING SUN CARE is een resultaat te meer van het huidverzor- gingsonderzoek van BABOR. De vangers van radicalen vitamine E en C zijn in vectorcapsules gestabiliseerd. De capsules worden bij UV-bestraling poreus en de vitaminen worden werk- zaam. Het is wel de meest intelligente vorm om zich tegen de zon te beschermen.
NAUWKEURIGE ZONBESCHERMING MET ANTI-AGING EFFECT.
BABOR ANTI-AGING SUN CARE.
In het dagelijkse leven, op vakantie, aan het strand of in de bergen – met de BABOR ANTI-AGING SUN CARE serie is uw huid altijd optimaal beschermd. Dit unieke anti-aging effect ondersteunt het natuurlijke weerstandsvermogen van de huid, beschermt haar tegen sterke zonnestralen en vroeg- tijdige huidveroudering.

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – Fatburning behandeling

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – Draining & Remineralizing behandeling

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – MICRO CELLULAR

 • Basis-behandeling:   € 49,00
 • 12 behandelingen in 9 weken: € 700,00

Wij stemmen de intensiteit van de behandeling individueel af aan uw behoeften en berekenen

 • per behandelingsminuut aanvullend: € 2,00

Striae zijn niet alleen „souvenirs“ van de zwangerschap. Ze kunnen zich ontwikkelen wanneer het onderhuidse vetweefsel zwaar wordt belast of sterk wordt uitgerekt door hormonale veranderingen, sterke gewichtstoename of –afname tijdens de groei of door te veel sport. Tripeptide-1 en het Chlorella vulgaris extract uit groenwier stimuleren de weefselvernieuwing. Het BIOGEN PLANT Extract dat uit acht verschillende geneeskrachtige kruiden wordt gewonnen, hydrateert en ondersteunt de celregeneratie op bijzonder effectieve wijze.

ALGEMEEN

ULTIMATE LIPOFILL BUST Lotion treatment

De innovatieve lotion ‘ ULTIMATE LIPOFILL BUST Lotion ‘ verfraait de contour van de borsten met twee actieve stoffen: hexapeptide-38 bevordert de vetopslag in het borstweefsel en vergroot op deze manier het volume en de stevigheid van de borsten.
Hyaluronzuur kan tot het 1000-voudige aan zijn eigen gewicht aan water opslaan, wat voor een opvullingseffect zorgt. De gevormde vochtdepots bieden bovendien ruimte voor de opslag van elastine en collageen. Het Hyaluronic Tripeptide stimuleert ook de lichaamseigen hyaluronzuurproductie en modelleert zo heel natuurlijk de vrouwelijke rondingen.
Ook bevordert 1 of 2 maal peelen per week de versteviging!

ALGEMEEN

Pré- en postoperatieve behandelingen

DOCTOR BABOR – Regeneratie

Huidopbouwende behandeling. Ook ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen.

ALGEMEEN

HSR® lifting

ALGEMEEN

REVERSIVE – Morgen mooier dan gisteren…

Beleef de nieuwe REVERSIVE anti-aging verzorging op heel intensieve wijze, in een buitengewone behandeling met verwennende massages.

 • Stap 1: reiniging incl. AHA-peeling
 • Stap 2: lip-volume plukmassage
 • Stap 3: Lifting-Touch massage: musculaire ontspanning
 • Stap 4: een stralender ooggebied
 • Stap 5: masker
 • Stap 6: ontspanning & anti-stress:in de rustfase adviseren we de REVERSIVE Muscle Relaxation ontleend aan Edmund Jacobsen

ALGEMEEN

BABOR SeaCreation

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – Ultimate Face Lifting

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – Vitaminebehandeling

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – Ultimate Vitamin C Treatment

De huid
Vitamine C: goed voor de gezondheid, maar ook onmisbaar voor de huid. Het is een rijke bron van antioxidanten en zal de huid optimaal beschermen. De huid wordt beschermd tegen veroudering. Ook stimuleert vitamine C de collageen aanmaak (bindweefsel) en het verzacht pigmentvlekken. Voor acne bied vitamine C ook een uitkomst, het voorkomt onzuiverheden. Vitamine C zal ook zorgen voor betere opname van andere mineralen en vitaminen in de huid.

Resultaat: Een stevige vollere huid die vrij is van pigmentvlekken en onzuiverheden.

Smeren
Belangrijk is dat de vitamine C ingekapseld moet zijn. Het is namelijk extreem gevoelig voor zuurstof en het zou zonder zijn als u de pot crème opendraait en na de eerste lik crème alle vitamine C verdwenen is!

Babor producten met vitamine C:
Ultimate vitamin C Booster concentrate– Effectief werkstofconcentraat met 20% puur vitamine C- derivaat. Stimuleert de collageensynthese, verbetert collageen structuur, verzacht de lijntjes en rimpels, verzacht pigmentvlekjes, beschermt de huid en remt vrije radicalen.

Complex C cream: Vitamine C die ingekapseld is door Multivitaspheren vitaminen A&E. Gezichtsverzorgende vitaminecrème die de regeneratie en revitalisatie van de vermoeide huid stimuleert. Met een rijke consistentie. De huid ziet er vitaler en jonger uit en heeft een mooie roze teint.

Detoxifying Vitamin cream met vitamine A,C en E & SPF 15: Retinew A16 activeert, net als retinol, de huidvernieuwingsprocessen en laat de huid er in zijn totaliteit gelijkmatiger uitzien. De vitaminen C en E verbeteren de huideigen bescherming tegen oxidatieve beschadiging en voorkomen de door het milieu veroorzaakte huidveroudering.

A-C-E Vitamin bodycream:anti-aging bodycrème met exclusieve BABOR elsbes-stamcellen-extract. De vitaminen A, C en E ondersteunen de huidregeneratie en beschermen de huid tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering. Bovendien bevordert een plantaardig, figuur verfijnend werkstofcomplex de spankracht.

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR FRUITZUREN – Huidvernieuwing

ALGEMEEN

DOCTOR BABOR – Neuro Sensitive

ALGEMEEN

Collagen booster

Collagen Booster Behandeling – Intensieve huidversteviging en rimpelcorrectie!

Voor wie?

 • Mensen met verminderde weefselstevigheid en elasticiteit
 • Fijne plissérimpels tot en met duidelijk aanwezige gravitatierimpels
 • Voor de ondersteunende verzorging thuis na inspuitingen bij de esthetische arts

De behandeling  met toestel (95 min )
Inclusief microdermabrasie enultrasone golven.
Power peeling behandeling voor overtuigende resultaten.
Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdoms- en pigmentvlekken.

MICRODERMABRASIE – de impuls tot vernieuwing
Bij microdermabrasie halen speciale kristallen de fijnste verhoorningen en afgestorven huidschilfers weg. Dit geeft de huid de impuls zelf te regenereren en onthult een zachte, nieuwe huid. Huidvernieuwing, doorbloeding en de collageen- en elastineproductie worden op intensieve wijze bevorderd. Op deze manier geactiveerd, kan de huid de intensief werkzame producten nog beter opnemen.

ULTRASONE GOLVEN – micromassage met dieptewerking
Niet voelbaar, maar des te intensiever maken ultrasone geluidsvibraties de celmembranen meer doorlaatbaar. Zo kunnen de later aangebrachte werkstoffen in diepere huidlagen komen en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen. Bovendien bevordert een behandeling met ultrasone golven de lymfestroom en de celstofwisseling.

Tijdens de behandeling in het instituut volgt ter afsluiting een masker en een afsluitende verzorging, geheel afgestemd op het huidbeeld en de huidtoestand. Met deze afgestemde verzorging verhoogt BABOR het effect van het treatment en ontvouwt op indrukwekkende wijze de schoonheid van de huid.

Inclusief bijhorende LIFTING CELLULAR producten.

Pricing

Prijs gelaatsbehandeling met het microdermabrasie en ultrasone golven toestel (incl. epilaties) = 175 euro

ALGEMEEN

Re-fill & V-Shape

Het is een feit, vanaf heden kunt u bij Glamish terecht voor ‘de cosmetische facelift’

Gelaatsbehandeling (incl. epilaties)
Extra microdermabrasie en ultrasone goven €60
Voor wie?
 • Elke belaste huid met ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verlies aan spankracht en elasticiteit
 • Versteviging en herdefiniëring van de kinlijn
 • Volumeopbouw in het gebied van wangen en voorhoofd
 • Na chirurgische facelift of mini-facelift voor het behoud van het resultaat
De behandeling met toestel (95 min )
Inclusief microdermabrasie enultrasone golven:
Power peeling behandeling voor overtuigende resultaten.
Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdoms- en pigmentvlekken.
MICRODERMABRASIE – de impuls tot vernieuwing
Bij microdermabrasie halen speciale kristallen de fijnste verhoorningen en afgestorven huidschilfers weg. Dit geeft de huid de impuls zelf te regenereren en onthult een zachte, nieuwe huid. Huidvernieuwing, doorbloeding en de collageen- en elastineproductie worden op intensieve wijze bevorderd. Op deze manier geactiveerd, kan de huid de intensief werkzame producten nog beter opnemen.
ULTRASONE GOLVEN – micromassage met dieptewerking
Niet voelbaar, maar des te intensiever maken ultrasone geluidsvibraties de celmembranen meer doorlaatbaar. Zo kunnen de later aangebrachte werkstoffen in diepere huidlagen komen en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen. Bovendien bevordert een behandeling met ultrasone golven de lymfestroom en de celstofwisseling.
Tijdens de behandeling in het instituut volgt ter afsluiting een masker en een afsluitende verzorging, geheel afgestemd op het huidbeeld en de huidtoestand. Met deze afgestemde verzorging verhoogt BABOR het effect van het treatment en ontvouwt op indrukwekkende wijze de schoonheid van de huid.
Inclusief bijhorende LIFTING CELLULAR producten.

ALGEMEEN

Microdermabrasie & ultrasone golven

Power peeling behandeling voor overtuigende resultaten.
Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdoms- en pigmentvlekken.
 • Volledige gelaatbehandeling 90 min.: 180,00 incl.  huidanalyse babor dermavisualizer, gezichtsepilatie
 • Als extra bij een andere gelaatsbehandeling: € 60,00
 • Apart behandelen handen microdermabrasie: € 75,00
 • Behandeling handen bij gelaat: € 55,00
MICRODERMABRASIE – de impuls tot vernieuwing
Bij microdermabrasie halen speciale kristallen de fijnste verhoorningen en afgestorven huidschilfers weg. Dit geeft de huid de impuls zelf te regenereren en onthult een zachte, nieuwe huid. Huidvernieuwing, doorbloeding en de collageen- en elastineproductie worden op intensieve wijze bevorderd. Op deze manier geacti-veerd, kan de huid de intensief werkzame producten nog beter opnemen.
ULTRASONE GOLVEN – micromassage met dieptewerking
Niet voelbaar, maar des te intensiever maken ultrasone geluidsvibraties de celmembranen meer doorlaatbaar. Zo kunnen de later aangebrachte werkstoffen in diepere huidlagen komen en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen. Bovendien bevordert een behandeling met ultrasone golven de lymfestroom en de celstofwisseling.
Na de behandeling met microdermabrasie en ultrasone golven geeft de huidbehoefte de doorslag: of de MICRO CELLULAR Ultimate Anti-Age Fluid stimuleert de natuurlijke collageenproductie met het zeer werkzame Collagen Booster peptide, of het MICRO CELLULAR Ultimate ECM Repair Serum regenereert met de werkstof Gatuline Skin Repair Bio en remt de verouderingsfactoren met het wakame-extract.
Zeer goed te verdragen door het ontbreken van parfum. De klant neemt dit serum ook mee naar huis bij een abonnement. Het ondersteunt de effectieve huidvernieuwing na de behandeling in de badkamer thuis.
Tijdens de behandeling in het instituut volgt ter afsluiting een masker en een afsluitende verzorging, geheel afgestemd op het huidbeeld en de huidtoestand. Met deze afgestemde verzorging verhoogt BABOR het effect van het treatment en ontvouwt op indrukwekkende wijze de schoonheid van de huid.

ALGEMEEN

Micro Needling

Schoonheid is ook een kwestie van techniek. Moderne beautytechnologie kan de behandelingen, die u bij ons geniet, nog effectiever maken.Vandaag willen wij graag onze nieuwste behandelingstechnologie aan u voorstellen: Het cosmetische BABOR TECH MICRO NEEDLING – de nieuwe precisietechnologie van BABOR. Samen bereiken wij unieke anti-aging resultaten.

Het idee achter het cosmetische MICRO NEEDLING is eigenlijk heel eenvoudig: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Niet alleen aan het huidoppervlak, maar ook diep in de huid. Daarbij is het cosmetisch MICRO NEEDLING een zachte, niet-invasieve anti-aging behandeling.

Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de diepere huidlagen en activeren de opbouw van collageen. Tegelijkertijd worden de huidfuncties geactiveerd, neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd.

Hoe werkt MICRO NEEDLING?
Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen – hyaluron in de vorm van subjectables in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd. Deze worden aangepast op uw huidconditie.

Nazorg
Na de behandeling kan uw huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en u mag de volgende dag weer make-up gebruiken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om producten van Babor te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en uw huidconditie. Babor beschikt crèmes met dezelfde ingrediënten als de Subjectables, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen. Gedurende de kuurbehandeling wordt de bescherming SPF 50 van Doctor Babor aangeraden voor overdag. ‘s Avonds voor het slapengaan Doctor Babor ECM Repair of Doctor Babor Derma Cellular calming serum.

ALGEMEEN

SkinFusor

Een stralende, egale en mooi opgevulde huid, dankzij ons revolutionair & innovatieve BABOR SKINFUSOR

Kies voor het beste met het méést revolutionaire apparaat ! Vier Fusion-technologieën die een perfecte huid garanderen: reinigen, verfijnen, hydrateren, polsmassage. Je huid is onmiddellijk klaar voor je rode loper en het vereist geen regeneratie na de hoogwaardige BABOR-behandeling. Het kan op je gezicht, hals en decolleté worden gebruikt.

ALGEMEEN

Huidanalyse & Advies

Ontdek uw persoonlijk schoonheidspotentieel – Hightech huidanalyse met 80-voudige zoom.
HUIDANALYSE ONMISBAAR!
Alleen wie zijn huid tot in detail kent, kan deze optimaal verzorgen en beschermen.
Leer uw huid kennen –  met een professionele hightech huidanalyse van Babor!
Babor Derma Visualizer, met dit hightech huidanalyse apparaat kunnen wij uw actuele huidtoestand onderzoeken. De Derma Visualizer toont hoe uw huid er in de diepte uitziet.
Zo kunnen wij zeer gecontroleerd huidverbetering toepassen en indien nodig verzorging aanpassen voor beter resultaat!
Wij gaan ervan uit dat u bij ons komt met een doel. En om dit doel te realiseren adviseren wij u tevens hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen om het optimale resultaat te behalen!
Rimpels: meet rimpelaantal en rimpeldiepte
Sebum: toont het vetgehalte en visualiseert de activiteit van de talgklieren.
Poriën: analyseert de poriëngrootte en daarmee haar gelijkmatigheid.
Pigmentvlekken: documenteert aantal, grootte en veranderingen.
Huiddvochtigheid: via huidafschilfering laten huidvochtigheid en barrière-eigenschappen zich zien. Kleine huidschilfers verraden hoe goed de huid met vocht verzorgd is en hoe goed ze als beschermingsmantel functioneert.
Prijs: €50 Gratis bij een gelaatsverzorging of productaankoop twv. min €100

ALGEMEEN

Algemene voorwaarden

​​Algemene Voorwaarden

Inhoudsopgave:

Artikel 1 - Definities

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Artikel 3 - Toepasselijkheid

Artikel 4 - Het aanbod

Artikel 5 - De overeenkomst

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

Artikel 9 - De prijs

Artikel 10 - Conformiteit en garantie

Artikel 11 - Levering en uitvoering

Artikel 12 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Artikel 13 - Betaling

Artikel 14 - Klachtenregeling

Artikel 15 - Geschillen

Artikel 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Artikel 1 - Definities

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

2. Consument: de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer;

3. Dag: kalenderdag;

4. Duurtransactie: een overeenkomst op afstand met betrekking tot een reeks van producten en/of diensten, waarvan de leverings- en/of afnameverplichting in de tijd is gespreid;

5. Duurzame gegevensdrager: elk middel dat de consument of ondernemer in staat stelt om informatie die aan hem persoonlijk is gericht, op te slaan op een manier die toekomstige raadpleging en ongewijzigde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt.

6. Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;

7. Modelformulier: het modelformulier voor herroeping die de ondernemer ter beschikking stelt die een consument kan invullen wanneer hij gebruik wil maken van zijn herroepingsrecht.

8. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

9. Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het kader van een door de ondernemer georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand;

10. Techniek voor communicatie op afstand: middel dat kan worden gebruikt voor het sluiten van een overeenkomst, zonder dat consument en ondernemer gelijktijdig
in dezelfde ruimte zijn samengekomen.

11. Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden van de ondernemer.

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Naam salon
Adres
Telefoon
Email
BTW nummer

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:
Artikel 3 - Toepasselijkheid

 • Indien de ondernemer een gereglementeerd beroep uitoefent: de beroepsvereniging of -organisatie waarbij hij is aangesloten;
 • de beroepstitel, de plaats in de EU of de Europese Economische Ruimte waar deze is toegekend;
 • een verwijzing naar de beroepsregels die in België van toepassing zijn en aanwijzingen waar en hoe deze beroepsregels toegankelijk zijn.

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand en bestellingen tussen ondernemer en consument.

2. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.

3. Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, kan in afwijking van het vorige lid en voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronische weg aan de consument ter beschikking worden gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze
kosteloos zullen worden toegezonden.

4. Voor het geval dat naast deze algemene voorwaarden tevens specifieke product- of dienstenvoorwaarden van toepassing zijn, is het tweede en derde lid van overeenkomstige toepassing en kan de consument zich in geval van tegenstrijdige algemene voorwaarden steeds beroepen op de toepasselijke bepaling die voor hem het meest gunstig is.

5. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd worden, dan blijft de overeenkomst en
deze voorwaarden voor het overige in stand en zal de betreffende bepaling in onderling overleg onverwijld vervangen worden door een bepaling dat de strekking van het oorspronkelijke zoveel mogelijk benaderd.

6. Situaties die niet in deze algemene voorwaarden zijn geregeld, dienen te worden beoordeeld ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

7. Onduidelijkheden over de uitleg of inhoud van één of meerdere bepalingen van onze voorwaarden, dienen uitgelegd te worden ‘naar de geest’ van deze algemene voorwaarden.

Artikel 4 - Het aanbod

1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

2. Het aanbod is vrijblijvend. De ondernemer is gerechtigd het aanbod te wijzigen en aan te passen.

3. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.

4. Alle afbeeldingen, specificaties gegevens in het aanbod zijn indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

5. Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Ondernemer kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

6. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden. Dit betreft in het bijzonder:
Artikel 5 - De overeenkomst

 • de prijs inclusief belastingen;
 • de eventuele kosten van verzending;
 • de wijze waarop de overeenkomst tot stand zal komen en welke handelingen daarvoor nodig zijn;
 • het al dan niet van toepassing zijn van hetherroepingsrecht;
 • de wijze van betaling, aflevering en uitvoering van de overeenkomst;
 • de termijn voor aanvaarding van het aanbod, dan wel de termijn waarbinnen de ondernemer de prijs garandeert;
 • de hoogte van het tarief voor communicatie op afstand indien de kosten van het gebruik van de techniek voor communicatie op afstand worden berekend op een andere grondslag dan het reguliere basistarief voor het gebruikte communicatiemiddel;
 • of de overeenkomst na de totstandkoming wordt gearchiveerd, en zo ja op welke wijze deze voor de consument te raadplegen is;
 • de manier waarop de consument, voor het sluiten van de overeenkomst, de door hem in het kader van de overeenkomst verstrekte gegevens kan controleren en indien gewenst herstellen; de eventuele andere talen waarin, naast het Nederlands, de overeenkomst kan worden gesloten;
 • de gedragscodes waaraan de ondernemer zich heeft onderworpen en de wijze waarop de consument deze gedragscodes langs elektronische weg kan raadplegen; en
 • de minimale duur van de overeenkomst op afstand in geval van een duurtransactie.

1. De overeenkomst komt, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 4, tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.

2. Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer onverwijld langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door de ondernemer is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

3. Indien de overeenkomst elektronisch tot stand komt, treft de ondernemer passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt hij voor een veilige web omgeving. Indien de consument elektronisch kan betalen, zal de ondernemer daartoe passende veiligheidsmaatregelen in acht nemen.

4. De ondernemer kan zich - binnen wettelijke kaders - op de hoogte stellen of de consument aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, evenals van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de overeenkomst op afstand. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd gemotiveerd een bestelling of aanvraag te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.

5. De ondernemer zal bij het product of dienst aan de consument de volgende informatie, schriftelijk of op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager, meesturen:

a. het bezoekadres van de vestiging van de ondernemer waar de consument met klachten terecht kan;

b. de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de consument van het herroepingsrecht gebruik kan maken, dan wel een duidelijke melding inzake het uitgesloten zijn van het herroepingsrecht;

c. de informatie over garanties en bestaande service na aankoop;

d. de in artikel 4 lid 3 van deze voorwaarden opgenomen gegevens, tenzij de ondernemer deze gegevens al aan de consument heeft verstrekt vóór de uitvoering van de overeenkomst;

e. de vereisten voor opzegging van de overeenkomst indien de overeenkomst een duur heeft van meer dan één jaar of van onbepaalde duur is.

6. In geval van een duurtransactie is de bepaling in het vorige lid slechts van toepassing op de eerste levering.

7. Iedere overeenkomst wordt aangegaan onder de opschortende voorwaarden van voldoende beschikbaarheid van de betreffende producten.

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn
gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor
zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de
ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn
herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product
niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Bij levering van diensten:

5. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de
dag van het aangaan van de overeenkomst.

6. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

3. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

4. De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door de ondernemer niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht

1. De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor producten zoals omschreven in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.

2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

d. die snel kunnen bederven of verouderen;

e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

f. voor losse kranten en tijdschriften;

g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

h. voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:

a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;

b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;

c. betreffende weddenschappen en loterijen.

Artikel 9 - De prijs

1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.

3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.

4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en:

a. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of b. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de

prijsverhoging ingaat.

5. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.

6. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Artikel 10 - Conformiteit en Garantie

1. De ondernemer staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen
van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

2. Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de
overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.

3. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 2 maanden na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

4. De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke
geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.

5. De garantie geldt niet indien:
Artikel 11 - Levering en uitvoering

 • De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
 • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;
 • De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.

1. De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.

2. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

3. Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van dit artikel is vermeld, zal het bedrijf geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op een schadevergoeding.

4. Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

5. In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

6. Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondernemer zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor rekening van de ondernemer.

7. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Artikel 12 - Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging

Opzegging

1. De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder
begrepen) of diensten, te allen tijde opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

2. De consument kan een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder
begrepen) of diensten, te allen tijde tegen het einde van de bepaalde duur opzeggen met inachtneming van daartoe overeengekomen opzeggingsregels en een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

3. De consument kan de in de vorige leden genoemde overeenkomsten:
Verlenging

 • te allen tijde opzeggen en niet beperkt worden tot opzegging op een bepaald tijdstip of in een bepaalde periode;
 • tenminste opzeggen op dezelfde wijze als zij door hem zijn aangegaan;
 • altijd opzeggen met dezelfde opzegtermijn als de ondernemer voor zichzelf heeft bedongen.

4. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten (elektriciteit daaronder begrepen) of diensten, mag niet stilzwijgend worden verlengd of vernieuwd voor een bepaalde duur.

4. In afwijking van het vorige lid mag een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van dag- nieuws- en weekbladen en tijdschriften stilzwijgend worden verlengd voor een bepaalde duur van maximaal drie maanden, als de consument deze verlengde overeenkomst tegen het einde van de verlenging kan opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand.

5. Een overeenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan en die strekt tot het geregeld afleveren van producten of diensten, mag alleen stilzwijgend voor onbepaalde
duur worden verlengd als de consument te allen tijde mag opzeggen met een opzegtermijn van ten hoogste één maand en een opzegtermijn van ten hoogste drie maanden in geval de overeenkomst strekt tot het geregeld, maar minder dan eenmaal per maand, afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften.

6. Een overeenkomst met beperkte duur tot het geregeld ter kennismaking afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften (proef- of kennismakingsabonnement) wordt niet stilzwijgend voortgezet en eindigt automatisch na afloop van de proef- of kennismakingsperiode.

Duur

7. Als een overeenkomst een duur van meer dan een jaar heeft, mag de consument na een jaar de overeenkomst te allen tijde met een opzegtermijn van ten hoogste een
maand opzeggen, tenzij de redelijkheid en billijkheid zich tegen opzegging vóór het einde van de overeengekomen duur verzetten.

Artikel 13 - Betaling

1. Voor zover niet anders is overeengekomen, dienen de door de consument verschuldigde bedragen te worden voldaan binnen 7 werkdagen na het ingaan van de bedenktermijn als bedoeld in artikel 6 lid 1. In geval van een overeenkomst tot het verlenen van een dienst, vangt deze termijn aan nadat de consument de bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.

2. De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan de ondernemer te melden.

3. In geval van wanbetaling van de consument heeft de ondernemer behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

Artikel 14 - Klachtenregeling

1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekendgemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 2 maanden volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de
gebreken heeft geconstateerd.

3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

6. Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.

7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

Artikel 15 - Geschillen

1. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Belgisch recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.

2. Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.

Artikel 16 - Aanvullende of afwijkende bepalingen

Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

(dit formulier alleen 
invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
Aan

Modelformulier voor herroeping

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode Stad

emailadres

Telefoonnummer

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Besteld op (DD-MM-YYYY) : 
Bestelnummer :
Ontvangen op (DD-MM-YYYY):
Naam/Namen consument(en) Adres consument(en) :
IBAN Rekeningnummer:

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Datum(DD-MM-YYYY):

(*)

Doorhalen wat niet van toepassing is.

ALGEMEEN

Algmeen voorbeeld

ALGEMEEN

Glamish - BABOR Skin Clinic

Welkom bij GLAMISH, uw HIGH-END instituut voor medische en esthetische behandelingen! Instituut Glamish werd bekroond met 5 sterren voor professionele huidverbetering met zichtbare resultaten. 

Wij bieden exclusieve apparatieve huidverjongende en huidverbeterende gelaatsbehandelingen van Babor, the pioneer in professional skincare!

BEAUTISTA'S weten dat Glamish ook 'the place to be' is om HIGH-CLASS schoonheidsbehandelingen te ondergaan! Met ons finesse worden prachtige resultaten steeds de werkelijkheid!

Babor SeaCreation, is de facecouture-lijn bij Glamish, die pure anti-aging verzekert. 

5 jaar jonger in 4 maanden tijd! Daarbij hoort ook de V.I.P. 5-stars anti-aging gelaatsbehandeling met uitmuntende werkstoffen uit de diepzee.

Uw Beauty-Experte,  Evelyn Vandeputte