Manicure / Pedicure

Manicure

Wat is Gelish?

Gelish is een vernieuwd product dat heel mooi aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak. Het grootste voordeel is dat de gel lang blijft op handen en op de teennagels en dit tot ruim 2 maanden. Het biedt de hardheid en bescherming van een gel maar verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de nagels. Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels.

Wenst u ook mooi verzorgde nagels of teennagels die lang houden maar de natuurlijke structuur van de nagels niet beschadigen? Dan is gelish echt iets voor u!

Gelish kleur | €45
Gelish french | €55
Verlening | €30
Herstelling nagel | €5
Nail art vanaf €5
Nail art op alle nagels | €25
Gelish verwijderen + lakken naturel | €30

Pedicure

Medische voetverzorging
Zijn jullie de belangrijke ‘blotetenen’-proef vergeten? Geen probleem, bij Glamish kunt u ook terecht voor een volwaardige medische voetverzorging. Of bent u ‘Pedicure addicted’ dan hanteren wij graag een mooie onberispelijke french pedicure.

Voor bijna elk medisch voetprobleem kunt u bij mij als medisch voetverzorgster terecht.  We gebruiken geen enkel ander lichaamsdeel zo veelvuldig en contrastrijk. Mooi verzorgde voeten zijn in het voorjaar en de zomer een modieuze must! Maar ook in de tijd van de laarzen verdienen onze voeten een speciale aandacht en heel persoonlijke verzorging. Voeten dragen dag in, dag uit de totale last van ons lichaam en staan tegelijkertijd ver bovenaan in de ranglijst van de menselijke blikvangers.

Efficiëntie, hygiëne en comfort zijn de sleutelwoorden tijdens elke medische voetverzorging. Met eigentijdse technieken, moderne apparatuur en doeltreffende verzorgingsproducten streef ik als medisch voetverzorgster  naar een zo goed en langdurig mogelijk resultaat.
Medische voetverzorging zonder pijn. Uw comfort tijdens de behandeling is voor mij een belangrijke prioriteit. Door het gebruik van natte freestechniek zorg ik voor een pijnloze verzorging van eelt, likdoorns, schimmelnagels, kalknagels, eksterogen en vele andere voetkwalen.

Medische pedicure | €49
Prijs voor lakken + €10
Prijs gelish kleur of french + €40
Luxe pedicure | €85 (Medische pedicure – Peeling – Ontspannende voetmassage – Pakking – Eventueel lakken)
Enkel nagelverzorging + lakken | €30