Apparatieve gelaatsbehandelingen

Micro Needling


Schoonheid is ook een kwestie van techniek. Moderne beautytechnologie kan de behandelingen, die u bij ons geniet, nog effectiever maken.Vandaag willen wij graag onze nieuwste behandelingstechnologie aan u voorstellen: Het cosmetische BABOR TECH MICRO NEEDLING – de nieuwe precisietechnologie van BABOR. Samen bereiken wij unieke anti-aging resultaten.

Het idee achter het cosmetische MICRO NEEDLING is eigenlijk heel eenvoudig: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Niet alleen aan het huidoppervlak, maar ook diep in de huid. Daarbij is het cosmetisch MICRO NEEDLING een zachte, niet-invasieve anti-aging behandeling.

Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de diepere huidlagen en activeren de opbouw van collageen. Tegelijkertijd worden de huidfuncties geactiveerd, neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd.

Hoe werkt MICRO NEEDLING?
Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen – hyaluron in de vorm van subjectables in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd. Deze worden aangepast op uw huidconditie.

Nazorg
Na de behandeling kan uw huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en u mag de volgende dag weer make-up gebruiken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om producten van Babor te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en uw huidconditie. Babor beschikt crèmes met dezelfde ingrediënten als de Subjectables, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen. Gedurende de kuurbehandeling wordt de bescherming SPF 50 van Doctor Babor aangeraden voor overdag. ‘s Avonds voor het slapengaan Doctor Babor ECM Repair of Doctor Babor Derma Cellular calming serum.

Pricing


Microneedling start in kuurverband van 6  behandelingen.

Gezicht 70 min

  • Incl. gezicht, hals & decolleté: € 250,00
  • Incl. gezicht, hals & decolleté  + handen: € 290,00

Micro needling handen behandeling apart: € 80,00

ADVIES:

  • Abonnement 6 behandelingen gezicht: € 1.000
  • Gezicht & hals:  € 1.050
  • Gezicht, hals en decolleté: € 1190
  • Gezicht, hals en decolleté + handen: € 1450
  • Gratis Doctor Babor ultimate calming serum t.w.v. €74,00 bij abonnement!
Gratis huidanalyse babor dermavisualiser!