Permanente make-up


Met permanente make-up zorgt Dermatopigmentatie voor een gelaat in harmonie, volledig in balans. En dat op een natuurlijke manier. Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jouw wenkbrauwen, ogen en lippen.

Mooie wenkbrauwen fascineren en doen het gelaat stralen. Dunne of onregelmatige haargroei, eventuele littekens in de wenkbrauw zijn imperfecties die Dermatopigmentatie met permanente make-up perfect kan oplossen. Door passie, techniek en ervaring helpen we de perfecte wenkbrauw te creëren. Afhankelijk van de morfologie van uw gelaat bespreken we met u de ideale wenkbrauwvorm.

Ogen zijn de vensters van de ziel. En oogleden en wimpers laten je ogen spreken. Met pigmentatie tussen de wimperhaartjes zorgt permanente make-up voor een natuurlijke en volle oogopslag. Dat kan zowel op het onder- als het bovenooglid. Een fijn, haast onzichtbaar ooglijntje maakt de ogen intenser. Perfect voor wie van de ‘naturel’-look houdt. Omdat smaken verschillen, bespreken we eerst uitgebreid de wensen en gebruikte technieken.

Mooie, volle lippen: synoniem voor een jong en jeugdig uiterlijk. Permanente make-up geeft de lipcontouren een natuurlijke aanvulling of extra accent. De lippen krijgen zo een meer symmetrisch aanzicht. Een natuurlijke lipliner sluit aan bij die natuurlijke contouren, maar geeft de lippen dat tikje extra: uitgesproken, strak en sexy. Bij Full Lips worden de lippen volledig gepigmenteerd. Lipcorrecties of accentueren van de cupidoboog behoren ook tot de mogelijkheden. Het resultaat mag er zijn: mooi gekleurde, volle en vooral natuurlijke lippen.

Elke behandeling start met een intakegesprek. Daarin bespreken we alle wensen en vragen en stellen een plan van aanpak op. Samen bepalen we de beste techniek, kleur en vorm voor uw gelaat. Pas als u tevreden bent met het design starten we het eigenlijke pigmenteren. Het aanbrengen van permanente make-up verloopt volledig pijnloos dankzij de lokale verdoving en neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Het hele proces duurt ongeveer anderhalf uur.

Kajal: €190
Eyeliner: €190
Kajal + eyeliner: €350
Wenkbrauwen: €350
Lipcontour: €350

Make-up advies                                                            € 50
Valse wimpers                                                                € 25