DOCTOR BABOR – Ultimate Vitamin C Treatment

GLAMISH - Skin Clinic

DOCTOR BABOR – Ultimate Vitamin C Treatment

De huid
Vitamine C: goed voor de gezondheid, maar ook onmisbaar voor de huid. Het is een rijke bron van antioxidanten en zal de huid optimaal beschermen. De huid wordt beschermd tegen veroudering. Ook stimuleert vitamine C de collageen aanmaak (bindweefsel) en het verzacht pigmentvlekken. Voor acne bied vitamine C ook een uitkomst, het voorkomt onzuiverheden. Vitamine C zal ook zorgen voor betere opname van andere mineralen en vitaminen in de huid.

Resultaat: Een stevige vollere huid die vrij is van pigmentvlekken en onzuiverheden.

Smeren
Belangrijk is dat de vitamine C ingekapseld moet zijn. Het is namelijk extreem gevoelig voor zuurstof en het zou zonder zijn als u de pot crème opendraait en na de eerste lik crème alle vitamine C verdwenen is!

Babor producten met vitamine C:
Ultimate vitamin C Booster concentrate– Effectief werkstofconcentraat met 20% puur vitamine C- derivaat. Stimuleert de collageensynthese, verbetert collageen structuur, verzacht de lijntjes en rimpels, verzacht pigmentvlekjes, beschermt de huid en remt vrije radicalen.

Complex C cream: Vitamine C die ingekapseld is door Multivitaspheren vitaminen A&E. Gezichtsverzorgende vitaminecrème die de regeneratie en revitalisatie van de vermoeide huid stimuleert. Met een rijke consistentie. De huid ziet er vitaler en jonger uit en heeft een mooie roze teint.

Detoxifying Vitamin cream met vitamine A,C en E & SPF 15: Retinew A16 activeert, net als retinol, de huidvernieuwingsprocessen en laat de huid er in zijn totaliteit gelijkmatiger uitzien. De vitaminen C en E verbeteren de huideigen bescherming tegen oxidatieve beschadiging en voorkomen de door het milieu veroorzaakte huidveroudering.

A-C-E Vitamin bodycream:anti-aging bodycrème met exclusieve BABOR elsbes-stamcellen-extract. De vitaminen A, C en E ondersteunen de huidregeneratie en beschermen de huid tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering. Bovendien bevordert een plantaardig, figuur verfijnend werkstofcomplex de spankracht.